Gjergji H Textil
Rruga 5 Maji, brënda në qëndrën Concord | +3556802023720

Welcome to

Gjergji H Textil


Import/Export


Me i miri ne treg per tekstileTe ne do të gjeni gjithcka për hotelin, restorantin , atelierin tuaj, dekore për evente, dhe shumë më shumë!


Contact Gjergji H Textil


Address: Rruga 5 Maji, brënda në qëndrën Concord

Phone: +3556802023720
Email: info@gjergjihtextil.com
Business Hours: 7.00-15.30
Te Dielën pushim